Ondersteuning bij procesoptimalisatie

Ondersteuning bij procesoptimalisatie

 

Hubers Consultancy heeft specifieke ervaring en expertise met het optimaliseren van uw processen, of dit nu primaire processen zijn, bestuurlijk of ondersteunend. Wij beschikken over specifieke expertise op allerlei gebieden.

 

Procesoptimalisatie

Ondersteuning bij procesoptimalisatie is zeer breed. Doorgaans betreft het een combinatie van procesanalyses met verschillende invalshoeken (zie voor beschrijving van de varianten de informatie bij de procesanalyse), herontwerp van processen (redesign/BPR), lean management en begeleiding bij de implementatie van de veranderingen die hieruit voortvloeien.

 

Onze werkwijze

Tijdens de intake bepalen wij wat de scope is van de procesoptimalisatie en welke doelen u wenst te bereiken. Vervolgens stellen wij u een aanpak voor, die doorgaans zal inhouden dat processen in kaart worden gebracht (of bestaande beschrijvingen als uitgangspunt worden genomen) en vervolgens, afhankelijk van uw doelstellingen, specifieke analyses plaatsvinden die input zijn voor de optimalisatie. Bij de analyses zullen diverse medewerkers uit uw organisatie betrokken zijn, als ook bij het doorvoeren van de diverse veranderingen.

 

Vervolgens begeleidt Hubers Consultancy de implementatie van de voorgenomen veranderingen binnen uw organisatie, bijvoorbeeld door beschrijven van processen en procedures, training en opleiding en inrichting van systemen.

 

Contact:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met Hubers Consultancy,  info@hubersconsultancy.com of vult u ons contactformulier in.