Coaching kwaliteitsfunctionaris

Coaching Kwaliteitsfunctionaris

Heeft uw kwaliteitsfunctionaris ondersteuning en/of coaching nodig bij de implementatie van het kwaliteitssysteem of het onderhouden hiervan?

Hubers Consultancy kan uw kwaliteitsfunctionaris coachen in zijn of haar rol. Deze coaching kan allerlei vormen hebben, zoals sparring partner, coachen op gedrag, ondersteuning bij inhoudelijke zaken of specifieke zaken uitwerken.

Onze werkwijze

In overleg met het management en de kwaliteitsfunctionaris, maken wij duidelijke afspraken over de inhoud van het coachingstraject. In veel gevallen staat de coaching niet op zich,  maar gaat samen met andere activiteiten, zoals trainingen, beleidsdagen en toetsingsactiviteiten. Indien dit voor u van toepassing is, kan wellicht het abonnementensysteem voor u interessant zijn.

De coaching zal inhouden dat de adviseur van Hubers Consultancy met een afgesproken frequentie uw organisatie bezoekt en samen met de kwaliteitsfunctionaris (en waar van toepassing het management) de ondersteuningsactiviteiten/ coachingsactiviteiten uitvoert.

Contact:

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact op met Hubers Consultancy,  info@hubersconsultancy.com of vult u ons contactformulier in.