Training normkennis

Training normkennis

Indien u besluit een kwaliteitsmanagementsysteem in te richten is vaak de eerste stap om hiervoor een norm te kiezen. Het is vervolgens van  belang dat deze norm breed gecommuniceerd wordt in uw organisatie en dat uw medewerkers de vereisten uit de norm op de juiste wijze interpreteren.

Hubers Consultancy heeft ervaring met alle voorkomende normen in de gezondheidszorg. Door jarenlange ervaring met het implementeren van diverse normen en het opleiden van interne en externe auditoren zijn wij in staat elke nor op een praktische manier uit te leggen en met u mee te denken over de implementatie van de van toepassing zijnde norm(en).

Het doel van de “Training normkennis” is het verkrijgen van kennis en inzicht ten aanzien van de opbouw en de interpretatie van de door u gekozen norm.

Inhoud van de training

Tijdens de training staat de inhoud van de norm en de interpretatie daarvan voor uw situatie centraal. De training kan zeer goed gecombineerd worden met een ondersteuningstraject voor de inrichting van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Tijdens de training ontvangt elke deelnemer  een reader met een beschrijving van de behandelde materie.  De training kan specifiek worden ingericht voor elke norm die u wenst.

Voor wie is de training bedoeld

De workshop is bedoeld voor leidinggevenden, vakspecialisten, kwaliteitsfunctionarissen / kwaliteitsmanagers / HSEQ-managers en medewerkers die kennis willen nemen van de opbouw en de interpretatie van de norm en van de aspecten die relevant zijn voor de implementatie van een kwaliteitsmanagementsysteem.

Programma van de training

Training normkennis

  • Introductie kwaliteit
  • Normen voor kwaliteit
  • Oriëntatie op de door u gekozen norm:
    • Oefeningen
    • Uitleg van de normonderdelen
    • Samenvatting van de systeemvereisten
  • Implementatieproces

 

 

Deze ééndaagse training wordt binnen uw organisatie gegeven; de deelnemers worden in overleg met u geselecteerd.

Contact:

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een training op locatie kunt u contact met ons opnemen via info@hubersconsultancy.com of u kunt ons contactformulier invullen.