Chris Hubers is 12 jaar werkzaam geweest in de Radiologie in Nederland, als laborant, praktijkbegeleider en Manager Radiologie. Daarna is hij gedurende 6 jaar werkzaam geweest als Kwaliteitscoordinator in een ziekenhuis dat al jaren tot de top 3-ranking van Nederland behoort. In dezelfde periode heeft Chris Hubers Beleid en Management Gezondheidszorgd gestudeerd aan de Erasmus Universiteit.

Na zijn afstuderen in 1999 is Chris Hubers gaan werken als organisatie adviseur; gedurende 17 jaar is hij in Nederland en Vlaanderen werkzaam geweest, als senior adviseur, trainer en als lid van de Directie. In deze periode is Chris belast geweest met een groot aantal projecten en heeft trainingen verzorgd op alle niveaus in de gezondheidszorg en voor externe instanties (zoals de Raad voor Accreditatie). Sinds 1 januari 2017 is Chris Hubers actief als zelfstandig ondernemer in het Caraibisch gebied. Vanaf november 2020 is hij ook weer werkzaam in Nederland.

Chris Hubers staat bekend als visionair; hij kan als geen ander anticiperen op ontwikkelingen en samen met u uw strategie bepalen en u vervolgens begeleiden in de beweging die noodzakelijk is om uw strategische doelstellingen te realiseren. Hij kan als intermediair fungeren tussen alle disciplines, rekening houdend met een complex samenspel van (soms conflicterende) belangen, waarin hij voortdurend, samen met u en uw medewerkers, naar verbinding zoekt.