Masterclass 2021: Risicomanagement voor laboratoria

Masterclass Risicomanagement

Het implementeren van een systeem voor risicomanagement heeft veel facetten. Dit blijkt onder andere uit de veelheid aan trainingen die worden aangeboden en de diverse doelgroepen. De Masterclass Risicomanagement combineert alle aangeboden trainingen en biedt dit in een Samenhangend geheel aan. Alle facetten van risicomanagement komen aan de orde. De basis voor de Masterclass Risicomanagement is de ISO 31000 en voor laboratoria zijn ook de vereisten uit de ISO 15189/ISO 17025 meegenomen.

Het doel van de “Masterclass Risicomanagement” is inzicht krijgen in alle facetten van risicomanagement binnen uw organisatie. De hele PLAN – DO – CHECK – ACT cyclus wordt doorlopen en u krijgt voldoende kennis, vaardigheden en specifieke tools aangeboden om uw processen veiliger te maken, uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren en aan de wensen van uw klanten te voldoen.

Inhoud van de Masterclass Risicomanagement

Tijdens de Masterclass ontvangt elke deelnemer een reader met een beschrijving van de behandelde materie in de diverse modules. De Masterclass duurt 8 dagen, verspreid over 3 modules (3dagen, 2 dagen en 3 dagen). Tssentijds worden huiswerkopdrachten meegegeven, die ervoor zorgdragen het geleerde in de praktijk toe te passen. Elke module is afzonderlijk te volgen, maar de Masterclass is ook als geheel te volgen.

Voor wie is de Masterclass Risicomanagement bedoeld

De Masterclass is bedoeld voor managers op strategische en tactisch niveau, risicomanagers / HSEQ managers, managers Kwaliteit en Veiligheid en Specifieke modules van de masterclass kunnen door specifieke doelgroepen worden gevolgd

Programma van de Masterclass

  • Module 1 (3 dagen): Introductie risicomanagement/ISO 31000, relatie met de ISO 15189/ISO 17025 en prospectieve risicoanalyses (Bow-tie, HFMEA, SAFER en toelichting op andere methodieken
  • Module 2 (2 dagen): Retrospectieve analyse, retrospectieve validatie van prospectieve risico analyses
  • Module 3 (3 dagen): Risicobeheersing, indicatoren en verbeteren. Managementverantwoordelijkheid.

De Masterclass Risicomanagement voor laboratoria met open inschrijving wordt aangeboden op de volgende data:

  • Module 1: 26, 27 en 28 mei 2021
  • Module 2: 2 en 3 september 2021
  • Module 3: 27, 28 en 29 oktober 2021

Inschrijven

De prijs voor inschrijving bedraagt 750 euro voor module 1, 525 euro voor module 2 en 750 euro voor module 3. Indien u de gehele Masterclass afneemt, geldt een deelnameprijs van 1820 euro (ongeveer 10% korting). Indien u ervoor kiest 3 of meer deelnemers uit uw organisatie in te schrijven voor de Masterclass of voor specifieke modules, ontvangt u ook 10% korting op de hierboen vermelde tarieven.

Deze prijzen zijn exclusief 6% BTW voor de Nederlandse deelnemers (voor deelnemers uit Vlaanderen behoeft geen BTW te worden berekend). Het beoordelen van tussentijds huiswerk is bij deze prijs inbegrepen.

SCHRIJF NU IN!!!

Na inschrijven ontvangt u een bevestiging van inschrijving. Workshop zal doorgang vinden bij voldoende deelname (minimaal 8 deelnemers). Op dat moment ontvangt u de factuur en de locatie (centraal in Nederland). Na betaling van de factuur is de deelname definitief.

Opmerking:

Het is mogelijk de Masterclass binnen uw organisatie te verzorgen; dit is interessant als u tegelijkertijd het systeem voor risicomanagement wilt inrichten. Uw eigen processen staan dan centraal en materiaal dat als input wordt gebruikt wordt vooraf met u afgestemd. Ook de timing kan op maat met u worden afgestemd. De verschillende modules kunnenin dit geval aan verschillende doelgroepen worden aangeboden. Eventueel kunt de u de implementatie van risicomanagement door de Masterclas, gecombineerd met advies laten ondersteunen.
Tijdens de intake kunnen wij dit geheel op maat maken en u een passend voorstel doen. Ook kunnen bepaalde modules meerdere malen worden georganiseerd en/of voor verschillende doelgroepen worden ingericht.Informeert u naar de mogelijkheden.

Contact:

Voor meer informatie of het aanvragen van een offerte voor een masterclass of module op locatie kunt u contact met ons opnemen via info@hubersconsultancy.com of u kunt ons contactformulier invullen.